LoopLabz

Android-utvecklare → Vi skapar prisvärda appar för Android!

Vi utvecklar Android-appar till dig

Vi på LoopLabz är Android-utvecklare som vill hjälpa dig ta din verksamhet till nästa nivå. Det finns flertalet program och plattformar där du kan utveckla din egna app för en låg kostnad men om du vill ha jobbet ordentligt gjort där resultatet blir en app du kan vara stolt över kontakta oss idag.

Det finns många Android- och IOS-utvecklare som bygger appar i Stockholm men om du låter oss hjälpa dig garanterar vi att du kommer bli nöjd med resultatet. Vi har lång och gedigen erfarenhet av apputveckling både inom IOS och Android. Under ett samarbete kommer vi stötta dig under hela processen.

Olika sätt att utveckla en app

Du kan bygga en app på flera olika sätt; du kan göra en själv från grunden, du kan skapa en via ett program eller en plattform online eller du kan anställa en apputvecklare som gör det åt dig. Vilket alternativ som är bäst för dig beror helt på din verksamhets behov och budget.


Utveckla en app på egen hand

Det första alternativet, att du bygger en app själv från grunden, förutsätter att du har vissa förkunskaper angående kodning med mera. Detta sätt kan hålla kostnaden nere men du kommer också behöva sätta av mycket tid om projektet ska bli klart så räkna med att inte hinna göra så mycket annat.

en bild som visar svart skärm med kod på

Utveckla en app via ett program eller en plattform

Alternativ två som är att du bygger en app med hjälp av ett program eller en plattform kan vara både tids- och kostnadseffektivt. Dock finns det en stor down side som är att resultatet du får kanske inte kan fylla din verksamhets behov med funktioner etcetera.

Anställ en apputvecklare

Detta sätt är det dyraste men också det absolut bästa om du vill slippa krångel och få en app som är hållbar i längden. De flesta utvecklare jobbar med både Android och IOS så då får du det du behöver. Att anställa någon som vet hur man utvecklar en app är värt det då det är väldigt tidskrävande.

Om du anställer LoopLabz

Vi på LoopLabz vet vad vi sysslar med. Vi är apputvecklare som utvecklar Android-appar och vi slutar inte förrän du är 100% nöjd. Från första mötet till lanseringen av din app hjälper vi dig med stort till smått för att resultatet ska uppfylla alla dina förväntningar.

Beställningsprocessen

Vår beställningsprocess är enkel; när innehållet i appen är satt skriver vi kontrakt och utefter en kravspecifikation börjar vi att utveckla designen. Under vårt samarbete jobbar vi sida vid sida så att du hela tiden är uppdaterad om vad som händer.

När funktionerna är installerade och designen klar är det dags för lansering. Vi är med dig hela vägen och om du skulle stöta på problem såsom buggar hjälper vi dig självklart att fixa dessa. I vår omsorg kan du vara säker på att din app blir grundligt gjord exakt utefter dina önskemål och krav.Felicia Forsgren

Felicia Forsgren

Leder projekt inom utveckling av webb & mobilapplikationer samt SEO på LoopLabz. Vill du komma i kontakt med mig? Maila Felicia@looplabz.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

BERÄTTA FÖR OSS OM DITT PROJEKT

Looplabz