fbpx

Android-utvecklare → Vi skapar prisvärda appar för Android!

Android-utvecklare → Vi skapar prisvärda appar för Android!

Vi utvecklar Android-appar till dig

Vi på LoopLabz är Android-utvecklare som vill hjälpa dig ta din verksamhet till nästa nivå. Det finns många program och plattformar där du kan utveckla din egna app för en låg kostnad. Om du i stället vill ha jobbet gjort ordentligt och en app du kan vara stolt över kan du kontakta oss idag.

 

Det finns många Android- och IOS-utvecklare i Stockholm och runt i landet som bygger appar, men om du låter oss hjälpa dig garanterar vi att du kommer bli nöjd med resultatet. Vi har lång och gedigen erfarenhet av apputveckling både inom IOS och Android. Under ett samarbete lägger vi fokus på att möta dina behov och önskemål genom hela processen.

 

Olika sätt att utveckla en app

Du kan bygga en app på flera olika sätt. Vilket alternativ som är bäst för dig beror helt på din verksamhets behov och budget. Här är några av de vanligaste tillvägagångssätten:

  • Gör en app själv från grunden
  • Skapa en app via ett program eller en plattform online
  • Anställ en apputvecklare som gör jobbet åt dig.

 

Utveckla en app på egen hand

Det första alternativet, att du själv bygger en app från grunden, förutsätter att du har vissa förkunskaper angående kodning med mera. Detta sätt kan hålla kostnaden nere men du kommer också behöva sätta av mycket tid för att färdigställa appen. Så räkna med att det krävs en del arbetstimmar.

Mörk datorskärm med kod på

 

Utveckla en app via ett program eller en plattform

Alternativ två, att du bygger en app med hjälp av ett program eller en plattform kan vara både tids- och kostnadseffektivt. Dock finns det en negativ aspekt, vilket är att resultatet du får kanske inte kan möta din verksamhets behov. T.ex. med tillräckliga funktioner etc.

 

Anställ en apputvecklare

Detta sätt är det dyraste men också det absolut bästa om du vill slippa krångel och få en app som är hållbar i längden. De flesta utvecklare jobbar med både Android och IOS. Att anställa någon som vet hur man utvecklar en app är värt det då det är väldigt tidskrävande.

 

Om du anställer LoopLabz

Vi på LoopLabz kan vår sak. Vi är apputvecklare som utvecklar Android-appar och vårt mål är alltid att du ska  bli 100% nöjd. Från första mötet till lanseringen av din app hjälper vi dig med stort och smått för att resultatet ska uppfylla alla dina förväntningar.

 

Beställningsprocessen

Vår beställningsprocess är enkel; när innehållet i appen är satt skriver vi kontrakt och utefter en kravspecifikation börjar vi att utveckla designen. Under vårt samarbete jobbar vi sida vid sida så att du hela tiden är uppdaterad om vad som händer.

 

När funktionerna är installerade och designen klar är det dags för lansering. Vi är med dig hela vägen och om du skulle stöta på problem såsom buggar hjälper vi dig självklart att fixa dessa. I vår omsorg kan du vara säker på att din app blir grundligt gjord exakt utefter dina önskemål och krav.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.