E-Post marknadsföring Som Fungerar

Vi hjälper dig att generera 20-30% av din försäljning varje månad via e-post

Så här hjälper vi dig

Vi kombinerar en bra varumärkeshistoria med e-postautomatisering för att nå dina mål. För att lyckas med detta krävs 4 saker.

Konsensus
Spårning & optimering
Datadrivet sätt att arbeta
Automatisering

Konsensus

Allt kunden ser och hör från ditt varumärke måste ha samma röst, ton och fokus.

För att uppnå detta går vi igenom ditt material på andra kanaler som Facebook, din hemsida, och andra sociala medier för att kunna bygga vidare på din berättelse om varför du finns och varför du bryr dig om kunden och vilket problem du löser för kunden . Detta så att vi har samma ton i din e-postmarknadsföring.

Tracking & Optimering

All marknadsföring behöver korrekt spårning för att optimering ska kunna ske.

Vi löser allt detta och kommer att kunna rapportera dagligen och veckovis vad din e-postmarknadsföring genererar i trafik och försäljning. Med bra spårning blir optimeringsarbetet också givande. Det är lätt att över tid se hur flöden och kampanjer genererar mer pengar och har en högre öppningsfrekvens.

Datadrivet Arbetssätt

Vi ser till att alla mejl som skickas av ditt företag når rätt kund vid rätt tidpunkt.

Det kan låta självklart, men vi vet av erfarenhet att det sällan är fallet med många företag. Vi hjälper dig att dela upp dina kunder i olika segment så att de får rätt budskap vid rätt tidpunkt. Vi vill till exempel skicka ett helt annat meddelande till någon som aldrig har köpt en produkt av dig jämfört med någon som verkar vara på väg att göra sitt 6:e köp.

Automatisering

För att kunden ska få ett visst budskap i exakt rätt tid krävs automatiseringar.

Kort sagt, när kunden utför vissa beteenden på din webbplats eller annan plattform spårar vi detta och skickar ut ett anpassat meddelande via e-post. Det vanligaste exemplet på detta är den så kallade ”överge vagnen”-e-post. Detta meddelande utlöses när någon lägger en produkt i kundvagnen men inte slutför köpet inom 30 minuter. Dessa kunder är bra att följa upp med, och påminna dem om att de ska genomföra sitt köp.

Har du läst så här långt börjar du säkert bli nyfiken på vad e-postmarknadsföring skulle kunna göra för ditt företag.

Det är som sagt vanligt bland våra kunder att deras e-postmarknadsföring står för 20-30% av deras totala försäljning efter att vi implementerat våra strategier. Om du vill ta reda på hur vi kan sätta upp samma system åt dig, föreslår jag att du fyller i formuläret nedanför så att vi kan prata mer.

Kontakta oss

Berätta om ditt projekt. Vi återkommer till dig inom 24 timmar.