Vi hjälper dig →  Oavsett vad det gäller!

Upplever du problem eller buggar på hemsidan? Eller behöver du hjälp med att förbättra hemsidans struktur och funktioner? Oavsett vad det handlar om så hjälper vi dig utveckla och uppgradera din hemsida tills du är helt nöjd.

Kvinna står bredvid en jättestor skärm med wordpress logotyp på

Vanliga problem som vi hjälper våra kunder med

Förbättra hemsidans SEO

En hemsidas struktur kan vara sökmotorvänlig eller inte sökmotorvänlig. Är din hemsida inte det kan det göra det svårare för sökmotorer som Google att lokalisera din hemsidas innehåll. 

Det kan handla om att förbättra allt från struktur och innehåll till laddningstid. Därför arbetar vi för att din hemsida lättare ska kunna upptäckas av sökmotorer och generera mer trafik.

 

Fixa buggar 

Har din hemsida buggar eller andra tekniska problem kan vi lösa dem åt dig. Så att du slipper lägga ner din tid på hemsidan och kan fokusera på din verksamhet istället.

 

Konverteringsoptimering

Är din hemsida optimerad för att kunna konvertera besökare till kunder på bästa sätt? Det finns många aspekter av en hemsida som kan hjälpa besökare att hitta det de letar efter. Vilket i sin tur kan konvertera fler besökare till faktiska kunder.

Skapa en Mobilvänlig hemsida

En mobilvänlig hemsida kan både få sökmotorer och besökare att gilla din hemsida mer. Många potentiella kunder kommer att besöka din hemsida från sina mobiler. Är hemsidan inte mobilanpassad kan det resultera i förlorade kunder.

 

Utveckla nya funktioner

Har din hemsida inte de funktioner du hade behöver för att kunna bedriva din verksamhet? Vi hjälper dig att ta fram och skräddarsy funktioner som passar dina behov.

 

Uppdatera tema, plugins och PHP

Då och då kommer din hemsidas plugins och teman behöva uppdateras. Detta kan kännas läskigt då det inte är ovanligt att det leder till att saker på hemsidan går sönder. Vi hjälper dig uppdatera detta och ser till att alla funktioner fortsätter fungera som det ska.

Få snabb hjälp med din hemsida, fyll i formuläret!

Behöver du hjälp med något annat?

Om de problem du upplever med din hemsida inte finns nämnda här så kan du kontakta oss och förklara vad just du behöver hjälp med. Så kan vi hitta ett sätt att hjälpa dig med din hemsida. T.ex. om du vill att vi hjälper dig att tillgänglighetsanpassa din hemsida.


Vill du istället ha hjälp med, till exempel, kontinuerlig support för din hemsida kan du läsa mer om vårt WordPress supportavtal.

Få Hjälp Med Hemsida Idag

Oavsett om du behöver hjälp med hemsida i Stockholm eller Östersund kan du kontakta oss på Looplabz redan idag. Vi tar oss gärna tid att ta reda på dina specifika behov och mål och hjälper dig att uppnå dem. Fyll i formuläret så ser vi till att komma igång så fort som möjligt!

Fyll i ett av formulären på denna sida eller ring 070 687 99 55 eller maila felix@looplabz.com för att få hjälp direkt!