fbpx

iOS-utvecklare → Vi skapar bra appar för iPhone och iPad!

iOS-utvecklare → Vi skapar bra appar för iPhone och iPad!

Vi utvecklar iOS-appar till dig

Vill du utveckla en eller flera appar för IOS? Istället för att genomgå den komplicerade processen själv kan du lämna jobbet till oss. Varför lägga ner så mycket tid och energi själv när du kan anställa en IOS-utvecklare? Vi som iOS utvecklare utvecklar högkvalitativa iOS-appar till dig och arbetar för att kunna göra verklighet av dina visioner. 

 

Vad är en app?

När man pratar om en app menar man oftast en application i en smartphone. Nu för tiden har appar även börjat användas på datorer. En av de största skillnaderna mellan en app och ett vanligt datorprogram är att en app är en programvara som kan användas på flera olika elektroniska enheter såsom på en dator, läsplatta, smartphone. Ett program används främst på en dator. 

 

En app är ofta lite enklare uppbyggda och har ett specifikt syfte till skillnad från ett datorprogram. T.ex. väderappar, miniräknaren eller fotoappar. 

 

Iphone med många appar på skärmen

 

Att utveckla en IOS-app själv

Du kan utveckla en IOS-app på egen hand om du har tid, ork och nödvändiga förkunskaper. Dock måste du vara medveten om att processen tar tid. Det tar cirka tre till sex månader att skapa en grundläggande app. Du kommer troligtvis även behöva lägga ner en viss summa pengar på processen för att skapa den design och de funktioner du vill ha.

 

Om du vill ha en app med flera funktioner; en chatt, koppling till hemsida med mera, rekommenderar vi starkt att anställa en apputvecklare för IOS då detta kräver professionella kunskaper. Vi på LoopLabz är IOS-utvecklare och hjälper dig gärna med att utveckla dina appar oavsett vart du befinner dig geografiskt.

 

Om du anställer oss som iOS utvecklare

Vi på LoopLabz har stor erfarenhet av att utveckla IOS-appar samt appar för Android. Om du anställer oss för att driva denna process hjälper vi dig från det första mötet till lanseringen av appen. Allt för att vi ska kunna ge dig det bästa resultatet.

 

Beställningsprocessen

Det första steget är att komma fram till vad appen eller apparna till en början ska innehålla. När det är klart och beställningen är lagd skriver vi på ett kontrakt med en kostnadsuppskattning samt en kravspecifikation. Utifrån denna specifikation börjar vi sedan arbeta med att utveckla designen.

 

Vi presenterar ett par olika versioner där du väljer vilken du gillar mest. Vy för vy jobbar vi tillsammans så att designen blir exakt så som du vill ha den. När den är klart måste funktionerna också installeras. Under detta steg testas appen löpande för att komma tillrätta med buggar med mera.

 

Lansering av din app

Vi hjälper dig med lanseringen av din app och ser till så att det går smidigt och felfritt. Om mindre ändringar behöver göras hjälper vi självklart också till med detta. Vårt mål är alltid att du som kund ska vara 100% nöjd med vårt samarbete och ditt resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.