LoopLabz

iOS-utvecklare → Vi skapar bra appar för iPhone och iPad!

Vi utvecklar iOS-appar till dig

Vill du utveckla en eller flera appar för IOS? Istället för att påbörja den komplicerade processen själv lämna jobbet till oss. Vi utvecklar högkvalitativa IOS-appar till dig och slutar inte förrän du är nöjd. Varför lägga ner så mycket tid och energi själv när du kan anställa en IOS-utvecklare.

Vad är en app?

När man prata om en app menar man oftast en application i en smartphone eller något program som används på datorn. En app är en programvara som dock kan installeras och användas i flera olika elektroniska enheter såsom på en dator, läsplatta, smartphone med flera.


looplabz_app


Att utveckla en IOS-app själv

Du kan utveckla en IOS-app på egen hand om du har tiden, orken och vissa förkunskaper. Dock måste du vara införstådd att denna process tar tid, 3-6 månader för en grundläggande app, och att du troligtvis kommer behöva lägga ner en viss summa pengar på processen i vilket fall som helst.


Om du vill ha en app med flera funktioner; en chatt, koppling till hemsida med mera, rekommenderar vi starkt att anställa en apputvecklare för IOS då detta kräver professionella kunskaper. LoopLabz är IOS-utvecklare i Stockholm som gärna hjälper dig med att utveckla dina appar.

Om du anställer oss för att utveckla dina iOS-appar

Vi på LoopLabz har gedigen erfarenhet av att utveckla IOS-appar samt appar för Android. Om du anställer oss för att driva denna process hjälper vi dig från det första mötet till lanseringen av appen. Beställningsprocessen är enkel, allt för att vi ska kunna ge dig det bästa resultatet.

Beställningsprocessen

När vi kommit fram till vad appen eller apparna till en början ska innehålla och beställningen är lagt skriver vi på ett kontrakt med en kostnadsuppskattning samt en kravspecifikation. Utifrån denna specifikation börjar vi sedan arbeta med att utveckla designen.


Vi presenterar ett par olika versioner där du väljer vilken du gillar mest. Vy för vy jobbar vi tillsammans så att designen blir exakt så som du vill ha den. När den är klart måste funktionerna också installeras. Under detta steg testas appen löpande för att komma tillrätta med buggar med mera.

Lansering av din app

Vi hjälper dig med lanseringen av din app och ser till så att det går smidigt och felfritt. Om mindre ändringar behöver göras hjälper vi självklart också till med detta. Vårt mål är alltid att du som kund ska vara 100% nöjd med vårt samarbete och resultat.

Felicia Forsgren

Felicia Forsgren

Leder projekt inom utveckling av webb & mobilapplikationer samt SEO på LoopLabz. Vill du komma i kontakt med mig? Maila Felicia@looplabz.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

BERÄTTA FÖR OSS OM DITT PROJEKT

Looplabz