Mobilapp
Utvecklings-tjänster

Utveckla din mobilapplikation med de bästa teknologierna, spara tid och pengar.

Två tillvägagångssätt

HYBRID ELLER NATIVE?

När du bygger en mobilapp kan du använda två typer av utveckling: native och hybrid. Båda låter dig utveckla webb- och mobilversioner av din app samtidigt, och båda har sina bästa användningsområden och unika styrkor.

Vi hjälper dig att bestämma vilken typ av utveckling som passar ditt syfte.

NATIVE

Att använda en enhets fulla potential

ELASTICITET

Genom att skapa en inbyggd app kan du ansluta till unika funktioner hos en enhet. Att få hög elasticitet i utvecklingen och förmågan att enkelt implementera befintliga inhemska bibliotek är kärnegenskaperna för inbyggd utveckling.

REACT NATIVE

För att skapa inbyggda appar rekommenderar vi React Native. Den ger stor lyhördhet och prestanda för både iOS och Android, och har en enorm gemenskap av utvecklare med ett berg av färdiga funktioner och bibliotek. Det är ett beprövat ramverk som kan hantera multimedia, annonser och till och med trafiktunga sociala appar och meddelandeappar som Guild.

BÄST ANVÄNT FÖR

När du behöver bygga en komplex, engagerande app som använder mycket av enhetens resurser som fortfarande förblir perfekt presterande, kommer inbyggd utveckling att vara det bästa alternativet.

FLER MÖJLIGHETER

Tillgång till inbyggda bibliotek innebär att du kan använda funktioner som bild- och ansiktsigenkänning, VR och avancerade visuella effekter.

MER KONTROLL

Med React Native är det möjligt att skriva vissa delar av appen på ramverkets språk, de andra – på modersmålet. Du kan bestämma hur appen är byggd.

BREDT ANTAGNA

Toppföretag som Facebook och Airbnb använder framgångsrikt React Native för sina produkter.

HYBRID

Att ha allt på ett ställe

OPTIMERING

Att skapa en hybridapp innebär att du bygger komponenter för olika plattformar på en gång (Android, iOS). Hybridmobilapplikationer accelererar företag från nystartade företag till stora företag och erbjuder fantastisk optimering för ditt företag.

ALLT PÅ EN PLATS

Plattformsövergripande ramverk som Ionic erbjuder de bästa möjligheterna för en snabb och säker mobilutveckling, vilket hjälper dig att släppa din produkt snabbare. Ionic är utmärkt för snabb prototypframställning, utveckling och release, eftersom den är utrustad med inbyggda verktyg som påskyndar dessa processer.

TEAM MONTERING

Att bygga en hybridapp innebär också att utvecklings- och underhållsteamen borde vara lättare att sätta ihop eftersom hybridappar inte kräver specialister med kompetens att utveckla för specifika plattformar.

BÄST ANVÄNT FÖR

Om du skapar en app som du vill släppa snabbt och den inte behöver tillgång till hela den inbyggda utvecklingsmiljön, kan hybridutveckling vara något för dig.

OMFATTNING

Skapa appar för iOS, Android och Windows på en gång. Du behöver inte heller leta efter utvecklare som är skickliga på att skapa för specifika plattformar.

BEKVÄMLIGHET

Ionic kommer utrustad med verktyg och funktioner som gör det enklare att bygga och släppa appar.

DESIGN FÖR ALLA PLATTFORMAR

Skaffa en snygg mobilapp som fungerar på alla plattformar.

Teknik vi använder

REACT NATIVE

REACT JS

PWA

Jobbar du med oss,
får du

MOBILFOKUSERAD UX

Intuitiva gränssnitt kommer att göra det enklare att använda din app. Våra designers fokuserar på din målgrupp och appens syfte och skapar ett unikt, tydligt, effektivt och responsivt gränssnitt.

STABILA OCH SÄKRA APPAR FÖR ALLA PLATTFORMAR

Ionic och React Native är solida ramverk som hjälper dig att bygga robusta, plattformsoberoende mobilappar tillgängliga för iOS, Android och webben. Båda har bra stöd och många färdiga komponenter.

GLADA ANVÄNDARE

Dina användare värdesätter tydliga och lättanvända mobilappar och att ha nöjda användare ökar chansen för återkommande kunder. Gränssnittsdesign är särskilt viktig i utvecklingen av mobilappar på grund av apparnas specifika användning.

Berätta om ditt projekt

Berätta om ditt projekt. Vi återkommer till dig inom 24 timmar.