Skapa ny hemsida

Det är viktigare än någonsin för företag att ha hemsidor. Just för att människor konstant använder sig av internet för att hitta produkter, tjänster och information. Har ett företag ingen hemsida går de miste om potentiella kunder och möjligheten att kunna nå ut till fler personer. 

Vi hjälper dig skapa en attraktiv och snabb hemsida från grunden med en custom design helt anpassad efter dina idéer och behov. Så att du slipper bygga en ny hemsida själv.

Våra hemsidor är alltid

Skapa ny hemsida – Processen

Steg 1: Första mötet

Det första som händer när du har kontaktat oss är att vi bokar in ett uppstartsmöte. Under uppstartsmötet vill vi få reda på mer om ditt företag, ditt syfte med hemsidan och dina mål. Långsiktiga och kortsiktiga. 

Självklart diskuterar vi även dina önskemål för hur hemsidan ska se ut och fungera. Till exempel, färgskalor, teman, nödvändiga funktioner och även tekniska aspekter som domännamn och hosting.

 

Steg 2: Vi ger förslag på innehåll

Vi samlar ihop exempel på innehåll till din nya hemsida, till exempel bilder du önskat, texter, färger och typsnitt. När vi tillsammans kommer fram till design och innehåll som du känner dig nöjd med kan vi börja skapa. 

 

Steg 3: Vi börjar skapa

Vi börjar skapa din nya hemsida i WordPress. Under processens gång kommer vi ha kontinuerliga avstämningar med dig så att du får chansen att uttrycka dina åsikter eller göra ändringar. 

Många frågar ofta “Hur lång tid tar det att göra en hemsida?”, vilket är lite svårt att svara på för att det beror på hur avancerad hemsida du vill ha. Det kan ta allt från några timmar till några veckor.

 

Steg 4: Lär dig hur du använder din hemsida

Vi erbjuder dig en genomgång för att lära dig mer om hur du använder din hemsida och alla dess funktioner. Där går vi igenom, till exempel, hur du publicerar blogginlägg, skapar produkter, analyserar din SEO och använder olika WordPress-tillägg.

 

Steg 5: Leverans

När vi tillsammans kommit fram till ett resultat som du känner dig nöjd med är det dags för leverans. Det är inte mer avancerat än så! Vill du sedan ha hjälp med marknadsföring via t.ex. Facebook, Google eller e-post kan vi hjälpa dig med det. Vi erbjuder även kontinuerligt SEO arbete för att generera mer trafik till din nya hemsida.

Vill du beställa en ny hemsida? Fyll i formuläret!

Skapa ny hemsida: Priser

Hos oss på LoopLabz kan vi erbjuda dig en väl genomtänkt ny hemsida till ett bra pris. När det kommer till hemsidor så får du vad du betalar för, precis som med mycket annat. 

Därför kommer en billig hemsida självklart inte hålla samma standard som en ny hemsida med högre kostnad. 

Kontakta oss med din idé för att få en offert på hur mycket det kommer kosta att skapa din nya hemsida.

Beställ en ny hemsida idag

Fyll i ett av formulären på denna sida eller ring 070 687 99 55 eller maila felix@looplabz.com för att få hjälp direkt!