Vi är experter på

  • Användarvänliga designelement
  • Utveckling för iOS och Android mjukvara
  • Moderna designer
  • Skräddarsydda lösningar
en bild på en hand som håller i en smartphone där man ser apparna

Låt oss utveckla en app som ökar din digitala närvaro

 

Vi som apputvecklare siktar alltid på att skapa en app som är anpassad för dina behov och för att tillmötesgå din kundkrets. Vi låter din idé vara vår utgångspunkt och vår expertis ger dig verktygen att vidareutveckla din affärsidé.

Vi förstår att det kan vara svårt att hitta rätt apputvecklare för er. Därför är vårt mål att få er att känna er trygga genom hela processen. Oavsett om du som behöver anställa en apputvecklare är i Göteborg, Stockholm, Umeå eller även de minsta orter i Sverige kan du alltid räkna med att vi på LoopLabz ger dig:

Användarcentrerad design

Något av det viktigaste för oss är att vi kan erbjuda appar som förbättrar dina kunders användarupplevelse och skapar engagemang. Vi kan anpassa din app efter analyserade preferenser i ditt kundsegment för att den ska passa just dina kunder.

Med en smidig app som är lätt att använda och navigera är kunder mer benägna att använda den igen. Därför använder vi användarvänlighet som en central punkt när vi designar din app. 

Design utformad för både iOS och Android

För att nå ut till fler användare är det alltid fördelaktigt att utveckla en app som fungerar för både iOS och Android mobiler. Vi på LoopLabz är experter inom mobila applikationer för båda plattformarna.

Snabb kommunikation under processen

För att du ska kunna känna dig trygg under tiden vi utvecklar din app värderar vi kommunikation högt. Vi kommer att skicka flera utkast till dig och du får vara precis så delaktig som du vill.

Lösningar helt skräddarsydda för dig

Vi utgår efter din idé och dina behov samtidigt som vi undersöker hur vi på bästa sätt kan skapa en app som är konkurrenskraftig inom din nisch. Så att du enkelt kan stå ut i mängden med en app som är skräddarsydd efter dina affärsbehov.

Möjlighet till fast pris

Eftersom att bygga en app är en process kan mycket hända under processens gång. Det är inte ovanligt att utvecklare hör av sig med oväntade kostnader. Med ett fast pris redan från start behöver du inte oroa dig för det.

Modern design som ökar konvertering

En av de största fördelarna med att investera i apputveckling är att en modern och funktionell app kan öka konverteringen för ditt företag. Särskilt när en så stor andel av kunder och besökare är mobilanvändare.

Enligt statistik från en årlig undersökning spenderar den typiske mobilanvändaren 5 timmar på mobilen varje dag. 91.9% av den tiden spenderar man på appar. Med andra ord ger det dig en rejäl fördel om du har en app oavsett om du vill utveckla en app för e-handel eller en app för PT verksamhet.

Kvinna med glasögon sitter framför en dator i mörkret

Varför räcker det inte med en mobilanpassad hemsida?

 

Utvecklingen av mobilapplikationer är tekniskt sett mer komplex än andra typer av mobilanpassningar, såsom responsiv webbdesign. Det beror främst på att appar är utvecklade för en annan slags mjukvara.

Dock finns det fler fördelar med att skapa en app som en hemsida med responsiv webbdesign inte kan nå upp till, t.ex: 

  • Ökade anpassningsmöjligheter
  • Du blir konkurrenskraftig
  • Ökad möjlighet att nå ut till mobilanvändare
  • Bredare kundkrets

Skaffa en app version av din hemsida

 

Har du redan en hemsida kan vi skapa en flexibel app som återspeglar din hemsida för att ditt varumärke lätt ska kunna identifieras via din unika stil. Har du redan en hemsida kan det faktiskt gå snabbare att skapa en app. 


Att skapa en app av din hemsida ger oss som applikationsutvecklare en bra utgångspunkt och processen kan bli kortare och utvecklingskostnaden av appen kan då bli mindre.