TIKTOK-ANNONSER

TikTok är en social medieplattform som lanserades 2016 och var en av de absolut snabbast växande sociala medierna 2022. Användarna på TikTok spenderar mycket mer av sin tid än användare på andra sociala medier, vilket har lett till en stor möjlighet för digital marknadsföring på plattformen. 

Målgruppen på TikTok är huvudsakligen yngre mellan 14-26 år, men antalet användare ökar hela tiden och åldersgruppen 25-34 år växer just nu snabbast. Vill du köra annonser på TikTok får du både möjlighet att hitta nya kunder, men även att använda data som samlats för din befintliga kundbas. Det ger dig möjlighet att hitta din specifika målgrupp på ett effektivt sätt. 

Man håller en jättestor telefon och skrollar på sociala medier

FÖRDELAR MED ATT ANNONSERA PÅ TIKTOK

TikTok är en plattform med otroligt många aktiva användare. Det ger dig chansen att synas inför en stor mängd användare och anpassa dina annonser efter din specifika målgrupp. Deras annonsverktyg är välutvecklat och möjliggör att du kan styra din annons beroende på mål. 

TikToks algoritm, som ser till att alla användare får perfekt innehåll som engagerar dem i sitt flöde, gör att det endast visas relevant material för just den specifika individen. Det leder till att dina annonser kommer bli kostnadseffektiva. 

Kvinna som står bredvid en jättestor telefonskärm och läser av statistik från en app
Man som sitter på en stol och håller ett stort grönt hjärta

LOOPLABZ HJÄLPER DIG MED DINA TIKTOK-ANNONSER

När det gäller just annonser på TikTok skiljer det sig lite från andra sociala medieplattformar. Användarna på tikTok använder appen för att se underhållande innehåll som känns både trovärdigt och äkta. Det innebär att du behöver anpassa dina annonser efter TikTok. Annonser som framstår som organiska och som har ett roligt eller givande innehåll lyckas allra bäst. 

VI KAN HJÄLPA DIG MED

PÅBÖRJA DIN TIKTOK-ANNONSERING IDAG

Vi på LoopLabz har lång erfarenhet av digital marknadsföring och annonsering på sociala medier. Under åren har vi hjälpt kunder i många olika branscher och nischer att hitta sin målgrupp och skapa lönsamma annonser!

KONTAKTA OSS