VI HJÄLPER DIG MED EMAIL-MARKNADSFÖRING

Vi kombinerar en bra varumärkeshistoria med email-automatisering för att nå dina mål. För att lyckas med detta krävs 4 saker.

KONSENSUS

Allt kunden ser och hör från ditt varumärke måste ha samma röst, ton och fokus.

För att uppnå detta går vi igenom ditt material på andra kanaler som sociala medier, hemsida och annonser för att kunna skapa oss en uppfattning om dig och ditt företag. Vi bygger sedan vidare på din berättelse om varför du finns, varför du bryr dig om kunden och vilket problem du hjälper till att lösa i din email-marknadsföring.

SPÅRNING & OPTIMERING

All marknadsföring behöver korrekt spårning för att kunna optimeras på ett korrekt sätt.

Vi löser allt det åt dig och kommer rapportera exakta siffror på vad din marknadsföring via email genererar i trafik och försäljning. En bra spårning leder också till ett givande arbete. Det är lätt att över tid se detaljer i flöden och kampanjer som genererar merförsäljning eller har en högre öppningsfrekvens än andra.

DATADRIVET ARBETSSÄTT

Vi ser till att alla mail som skickas från ditt företag når rätt kund vid rätt tidpunkt.

Det kan låta självklart, men vi vet av erfarenhet att det sällan är fallet för många företag. Vi hjälper dig dela upp dina kunder i olika segment så att de får rätt budskap vid rätt tidpunkt. Till exempel kommer vi skicka ett meddelande till någon som aldrig har köpt en produkt av dig, och ett helt annat till en som verkar vara på väg att göra sitt 6:e köp.

AUTOMATISERING

För att kunden ska få ett visst budskap vid rätt tid krävs exakta automatiseringar.

När kunden utför vissa handlingar på din webbplats eller annan plattform spårar vi detta och skickar ett anpassat meddelande via email. Det vanligaste exemplet på detta är ett mail som skickas till dem som övergett sin varukorg i din webbshop. Detta meddelande utlöses när någon lägger en produkt i kundvagnen men inte slutför köpet inom 30 minuter. Dessa kunder är bra att följa upp med, och påminna dem om att de ska genomföra sitt köp.

LÅT EMAIL STÅ FÖR 15-30% AV DIN FÖRSÄLJNING

Gör som våra andra kunder och låt email stå för 15–30% av din totala försäljning. Allt handlar om att implementera rätt strategier – vilket vi har stor erfarenhet av!

KONTAKTA OSS