VI HJÄLPER DIG MED

Alla företag är unika och kraven på ett CRM-system ser olika ut beroende på vilken affärsmodell du har. Till exempel har en e-handel helt andra krav än en medicinsk klinik eller en SaaS-leverantör.

 

VAD ÄR CRM?

CRM står för Customer Relationship Management. Ett CRM-system är en form av strategi för din verksamhet där syftet är att förbättra lönsamheten, minska kostnaderna och öka lojaliteten hos dina kunder. Har du ett välfungerande CRM-system kan du vara säker på att kunden och kundupplevelsen sätts främst!

Ett bra CRM samlar in information från alla avdelningar på företaget så att dina anställda kan ta bättre och mer befogade beslut.

HUR ARBETAR DINA SÄLJARE?

När du anlitar oss för att bygga ett CRM för ditt företag börjar vi alltid med att förstå hur din situation ser ut idag för att kunna bygga ett komplett och optimalt system som är skräddarsytt för just ditt företag.

Ett bra CRM ska göra det enkelt för ledningen att känna pulsen på företaget, se hur personalen presterar och kunna förutse framtida intäkter. Samtidigt underlättar det personalens arbete och ger kunderna snabb och korrekt feedback.

 

CRM ÄR VIKTIGARE ÄN NÅGONSIN

Det har aldrig varit viktigare att ha ett bra CRM-system än vad det är idag. Att få fler kunder och behålla dina befintliga kan vara svårt i dagens konkurrensutsatta miljö. Vi bygger ett CRM du garanterat kommer hjälpa dig att hålla kunderna nöjda.

MJUKVARA

Beroende på storleken på ditt företag och vilken affärsmodell du har kommer vi att föreslå olika program. Vi är vana vid att arbeta i Zoho, Hubspot, Salesforce och Pipedrive. Skulle det bli aktuellt kan vi även bygga ett eget system åt dig från grunden, men de flesta affärsmodeller klarar sig bra i att anpassa ett av dessa system till din affärsmodell och arbetssätt.

BEHÖVER DU HJÄLP MED DITT CRM-SYSTEM?

Vi hjälper dig gärna, kontakta oss!

KONTAKTA OSS