VAD ÄR SÖKMOTOROPTIMERING?

Sökmotoroptimering står för engelskans Search Engine Optimization (SEO) och gör att din webbsida syns i organiska sökningar. Vi på LoopLabz hjälper dig att optimera din hemsida, e-handel eller blogg så att du kan komma högt upp i sökningar. 

Google kräver SEO för att din webbsida ska komma högt upp i sökningar. Behöver du hjälp med SEO på din hemsida, SEO för e-handel eller vill bygga en ny hemsida och ha SEO (sökmotoroptimering)? Vi skräddarsyr en strategi utifrån dina förutsättningar och behov och har hjälpt många kunder i en uppsjö olika branscher!

Man som står vid en whiteboard som visar ett stapeldiagram

VI HJÄLPER DIG MED SEO

Det är mycket viktigt för de flesta företag att synas i sökmotorernas resultat eftersom det kan leda till fler kunder och fler sälj. Sökmotoroptimering för en hemsida är en mer långsiktig väg till intäkter än andra typer av digital marknadsföring. LoopLabz hjälper ofta våra kunder med SEO i kombination med till exempel Google-annonser och Facebook-annonser vilket är en mycket bra lösning om du vill öka din synlighet online. 

Att sökmotoroptimera din hemsida, blogg eller e-handel innebär åtgärder på landningssidor, bloggsektion och eventuella kategori- och produktsidor. Vi genomför sökordsanalys, konkurrentanalys och en så kallad “keyword-gap analysis”, vilket betyder att vi kollar på vad du har för befintliga sökord och hittar fler som du bör ha med för att din sida ska vara optimerad efter din nisch. Sökordsanalysen görs noggrant och anpassas efter det du vill få ut av sökmotoroptimeringen, så kallat search-intent. Det innebär att vi använder oss av sökord som används i syfte att göra ett köp och som kommer leda till en konvertering.

SEO tar tid och kräver hårt arbete, men vi finns med dig på resans gång och hjälper dig med allt på vägen. LoopLabz garanterar att vi jobbar efter de förändringar som sker inom området och håller oss uppdaterade. Det leder till att vi kan leverera bra material och gör våra kunder nöjda. Du får vara delaktig under processens gång så att du vet vad som görs och enkelt kan kommunicera med oss!

VILL DU ATT DITT FÖRETAG SKA RANKA BÄTTRE PÅ GOOGLE?

Vi tar gärna ett samtal!

KONTAKTA OSS