SÅ LYCKAS DU MED FACEBOOK-ANNONSER

För att dina annonser på facebook ska vara lyckade krävs det noggrann analysering av resultaten på dina kampanjer. Analysen gör att du sedan kan optimera annonserna på bästa möjliga sätt. 

ANNONSERING SOM KONVERTERAR

Det fina med annonser på Facebook är möjligheten till mätbara resultat. Vi kan enkelt mäta klick och räckvidd, och i slutändan har all annonsering samma mål – lönsamhet. Vad lönsamhet innebär skiljer sig från bolag till bolag och beror på vilken typ av verksamhet ni har samt vilka produkter eller tjänster ni erbjuder

Ett samarbete med oss inleds alltid med ett samtal där ni kan berätta om er verksamhet och era mål. Vi kan då skapa oss en uppfattning och grunda vår strategi i detta. Nästa steg är att förverkliga den.

KONTAKTA OSS

OPTIMERA FÖR RÄTT KONVERTERING

Att sätta rätt förväntningar för annonserna i form av olika KPI:er är ett viktigt steg för att mäta och optimera dem mot det mål vi sätter tillsammans. En typ av KPI kan vara köp medan en annan kan vara att få personer att landa på webbsidan eller fylla i ett kontaktformulär. Det är din affärsmodell och säljcykel som avgör.

FÖLJ DINA KUNDERS RESA

För att få konverteringar är det viktigt att ha koll på var i kundresan varje specifik målgrupp befinner sig. Det kan ta tid och kunder kan behöva upprepad kontakt innan konverteringar genereras.

LÅNGSIKTIGT PERSPEKTIV

En balans mellan att nå ut till nya personer och att kontinuerligt engagera befintliga kunder är en nyckel till långsiktig och lönsam annonsering.

BEHÖVER DU HJÄLP MED DIN ANNONSERING?

Behöver du hjälp med din annonsering? Tveka inte att ta kontakt! Vi tar gärna ett samtal där vi tillsammans reder ut vad du behöver hjälp med, och ger alltid en kostnadsfri offert.

KONTAKTA OSS