SHOPIFY

Om du vill starta en e-handel och börja sälja dina produkter online har du kommit helt rätt. På LoopLabz har vi stor erfarenhet av att bygga webbshoppar i Shopify, och kan hjälpa dig att bygga din butik efter dina visioner. 

Det finns många olika e-handelsplattformar och en av de mest populära är Shopify. Shopify är en flexibel och användarvänlig plattform som används av både små och stora e-handlare. 

SHOPIFY SVERIGE

Shopify används av miljontals användare i hela världen och hjälper företag eller entreprenörer att digitalisera sin affärsidé. De senaste åren har Shopify även gjort en satsning i Sverige för att kunna erbjuda sin tjänst med anpassning till den svenska marknaden. Det har lett till svensk support, svenska logistikpartners och integration med Klarna samt Swish för att underlätta för svenska användare.

BEHÖVER DU HJÄLP MED DIN WEBBSHOP?

Är du i behov av mer komplexa funktioner eller större ändringar i design på din Shopify-butik? Då kan vi på Looplabz hjälpa dig koda, och hjälpa dig designa din webbshop helt utifrån ett konverteringsperspektiv. 

BESRKIV ÄRENDE
tre personer som pekar på en stor skärm och hjälper varandra att bygga ihop en sida på en hemsida

KONTAKTA OSS

Vill du beskriva ditt ärende i ett samtal istället? Kontakta oss!

KONTAKTA OSS