LoopLabz

9 Bästa Programmen för E-postmarknadsföring【2022】

en kvinna står till vänster om en mobilskärm med en stor symbol med ett brev på.

9 Bästa Programmen för E-postmarknadsföring【2022】

Att maila utskick ska gå snabbt och vara enkelt. Därför finns det ett flertal program som gör denna process till ett rent nöje och där du också kan följa resultatet av dina mailutskick. Här listar vi de 9 bästa programmen för e-postmarknadsföring under 2021 i oberoende ordning.


ActiveCampaign

ActiveCampaign ett av de mest sofistikerade verktygen för emailmarknadsföring. Du betalar för antalet personer du har i din maillista och inte per e-mail du skickar som med många andra program för e-postutskick. Därför kan du skicka obegränsad antal mail till dina kontakter.


Mailchimp

Veteranen Mailchimp är troligtvis en av de mest kända och populära verktygen på marknaden. Tjänsten är molnbaserad och anpassad för världens största e-handelsplattformar såsom Magento och Woocommerce med mera. Om du är ny inom e-postmarknadsföring är detta program ett givet val.


Omnisend

Omnisend passar perfekt för e-handelsföretag. Tjänsten är en av de mest moderna helhetslösningarna inom e-postmarknadsföring som inte bara erbjuder automatiserad kommunikation via email, SMS och push-notiser utan också via Google ads, Instagram, Facebook Ads, Messenger och WhatsApp.


MailerLite

Är du frilansare eller precis i starten av att påbörja en sidosyssla? MailerLite hjälper dig att skapa kreativa mailutskick till ett bra pris. Tjänsten är helt klart den mest simpla att använda och passar dig som är nybörjare eller som vill starta ett personligt projekt.HubSpot

Om du vill ha en tjänst där du kan styra allt; försäljning och marknadsföring, så är Hubspot plattformen för dig. Grundtanken bygger på så kallad “Inbound marketing” som är en digital marknadsföringsmetod vilken går ut på att optimera sitt innehåll online för att attrahera fler och rätt kunder.


Drip

Plattformen Drip fokuserar mest på mindre e-handelsföretag. Det som gör tjänsten unik är du kan ge dina mottagare mer anpassade mailutskick utefter deras köpebeteende på ditt företags sida samt att du får ständiga uppföljningar angående hur dina e-postutskick mottas.


Benchmark

Benchmark är en relativt okänd plattform än så länge men det ser ut att ändras väldigt snart. Likt flera andra tjänsten är den användarvänlig och har ett bra pris men det som får den att sticka ut är dock dess visuellt attraktiva designs, både vad gäller plattformen i sig och deras mallar.


Sendinblue

Såsom Benchmark är inte Sendinblue särskilt etablerad i Sverige ännu men det är också en tjänst som är på uppgång. Den är ett prisvärt alternativ till de lite dyrare programmen där du fortfarande erbjuds många funktioner utöver de som är mer grundläggande.


EmailOctopus

EmailOctopus är en populär tjänst som passar den vana användaren lika mycket som den nya. Funktionerna är enkla att jobba med och designen tilltalande. Du kan också enkelt använda plattformen tillsammans med din hemsida i WordPress eller Shopify med mera.


Läs mer: Så fungerar det med GDPR och nyhetsbrev.


Läs mer: Tips om hur du skapar mailutskick.

Felicia Forsgren

Felicia Forsgren

Leder projekt inom utveckling av webb & mobilapplikationer samt SEO på LoopLabz. Vill du komma i kontakt med mig? Maila Felicia@looplabz.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

BERÄTTA FÖR OSS OM DITT PROJEKT

Looplabz