Kvix AB

Så hjälpte vi Kvix att samla in och rensa upp sin data för att kunna ta rätt beslut på rätt grunder i syfte att driva bolaget framåt.

Bakgrund

Kvix AB är en onlinestreamingtjänst inom wellnessindustrin. Bolaget streamar träningspass live via sin app.

Möjlighet/Utmaning

Bolaget behövde hjälp att enkelt kunna ta del av och analysera sin data från alla sina olika källor. De anställde oss för att samla in, rensa upp och standardisera dess data från flera olika källor. För att sedan skapa dashboards av datan.

Lösning

Bolaget valde oss som sin leverantör för det här projektet. Projektet delades in i flera steg, inklusive att identifiera vilken data som ska visas, hitta källorna till datan, göra datan tillgänglig på rätt plats och skapa grafer och andra visuella representationer av datan. När fler KPIs lades till upprepades stegen. Vi hade ett nära samarbete med bolagets VD och en av deras utvecklare/integrationskonsulter.

Resultat

Resultaten och utfallet av projektet hålls internt hos Kvix. Kvix menar att samarbetet mellan deras team och vårt team verkligen var effektivt. Företaget nämnde också att vi levererade bra resultat utan att ta mycket tid från organisationen, vilket var imponerande.

Steve Widinghoff

CTO Kvix AB