Ny webbshop Granhem

Så hjälpte vi Granhem med en ny webbshop för att sälja julgranar med utkörning och upphämtning.

Bakgrund

Granhem är en e-handelsbutik som säljer högkvalitativa julgranar. Inför företagets första verksamhetsår ville de erbjuda kunderna en professionell och användarvänlig shoppingupplevelse online.

Utmaning

Granhem behövde en skalbar e-handelsplattform samt skräddarsydda funktioner för att låta kunderna välja leverans- och upphämtningsdatum för sina julgranar.

Lösningen

Vi valde WooCommerce som plattform för Granhem på grund av dess flexibilitet och enkelhet. Vi skapade en attraktiv butik och implementerade funktioner för att låta kunderna välja leverans- och upphämtningsdatum, vilket förbättrade kundupplevelsen.

Resultat

Efter den första julsäsongen uppnådde Granhem imponerande försäljningsresultat och nöjda kunder som uppskattade enkelheten i både tjänst och produkt. Beställningsprocessen ansågs smidig och kundernas förväntningar uppfylldes väl. Tack vare Granhem behövde ingen lägga tid på att fysiskt besöka granförsäljningsplatser och sedan hantera transporten av granen i egen bil, vilket ofta resulterade i en bil full av barr.

Vilgot Thelm

CEO Granhem