fbpx

Så gör du din hemsida till en app (Vi hjälper dig!)

Så gör du din hemsida till en app (Vi hjälper dig!)

Allt du behöver veta om att göra en hemsida till en app

Vill du ha en app för din verksamhet? Om du redan har en hemsida behöver du faktiskt inte skapa en app från grunden utan kan omvandla denna till en app. Det finns olika sätt att göra detta på, läs vidare för att lära dig hur du kan konvertera din hemsida till en app och komma igång med m-commerce.

 

Fördelar med att konvertera din hemsida till en app

Alla vet vid detta laget att smartphones mer eller mindre har tagit över världen där den generella användaren spenderar omkring 4 timmar varje dag. Cirka 87% av den tiden spenderas i appar så vi kan lugnt konstatera att appar numera tillhör de flestas vardag.

 

För företag är därför fördelarna med att ha en app många. Med en app kan du optimera dina kunders köpupplevelse, skapa mer lojalitet och engagemang från dina kunder, öka din försäljning, öka din tillgänglighet, minska ditt företags utgifter och mycket mer.

 

Hur går jag tillväga för att göra min hemsida till en app?

Det finns flera sätt du kan omvandla din hemsida till en app på, allt beroende på din budget samt kunskap. Med vissa kunskaper kan du göra denna process själv men om du inte vet hur du gör anställ en app-utvecklare som gör din hemsida till en app eller skapar en app till din hemsida.

 

Det finns även en del plattformar och program som kan hjälpa dig konvertera din hemsida till en app på ett förenklat sätt. Dessa olika alternativ har självklart både fördelar och nackdelar, vad som passar dig bäst styrs av flera faktorer såsom tid, pengar, behov med mera.

 

Gör det själv

Så du har nu bestämt dig att konvertera din hemsida till en app på egen hand. Detta alternativ förutsätter att du har vissa förkunskaper kring apputveckling och/eller har ett team som kan stötta dig med detta. Nedan hittar du vilka fördelar samt nackdelar det finns med att göra processen själv.

 

Fördelar:

 • Du kan kontrollera skapandet in i minsta detalj
 • Ingen tid går åt att utbilda anställda om din verksamhets mål, kunder och stil med mer
 • Du vet ditt företags behov bäst

 

Nackdelar:

 • Din tid kommer att försvinna från andra uppgifter du har
 • Du behöver ha kunskaper kring både IOS och Android
 • Om du inte gjort ett liknande projekt förut kommer du behöva lära dig mycket innan du sätter igång

 

Person som illustrerar en app med pennor och papper

 

Anställ en apputvecklare

Om du har en budget rekommenderar vi starkt att du anställer en app-utvecklare som kan göra jobbet att konvertera din hemsida till en app åt dig. Processen är invecklad om du inte är erfaren och tar tid att genomföra så att anställa någon kommer att bespara dig mycket tid och energi.

 

Fördelar:

 • Du sparar enormt mycket tid
 • Resultatet blir professionellt och hållbart
 • Du kommer få värdefull information “på köpet” genom utvecklarens research, exempelvis genom konkurrent- och kundanalys med mera

 

Nackdelar:

 • Det kan vara väldigt dyrt
 • Det kan ta längre tid då det är fler parter involverade
 • Ett kontrakt kan skapa begränsningar

 

Vad du får om du anställer oss

Vi på LoopLabz är app-utvecklare både inom IOS och Android. Genom att anställa oss får du ett garanterat professionellt och stabilt resultat. Oberoende om du är frilansare som vill skapa en pt-app online eller om du har ett större företag som ska satsa på m-commerce så fixar vi det du vill ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.