fbpx

Så får du hjälp med Shopify → Vi hjälper dig gärna!

Så får du hjälp med Shopify → Vi hjälper dig gärna!

Vi hjälper dig med din Shopify butik

Vi är shopify-utvecklare som hjälper dig att sätta upp din webshop i Shopify. Vi guidar dig genom varje steg tills du har en fullt fungerande webshop med allt vad det innebär. Varför vänta med att ta hjälp med Shopify? Vi kör igång idag!

 

Varför välja Shopify?

Shopify är i korthet en komplett e-handelsplattform som används för att starta, utveckla och driva e-handel. Största anledningen till att Shopify är väldigt populärt bland småföretagare är på grund av dess låga avgifter och att det är väldigt användarvänligt.

Du betalar en månatlig avgift för tjänsten som är helt molnbaserad och som också har ett eget webbhotell vilket gör att många uppgraderingar och underhåll av mjukvara och webbservrar sker automatiskt.

Vi hjälper dig starta din webshop i Shopify

Vi hjälper dig bygga en webshop i Shopify där vi börjar med att skapa ett konto på plattformen. Där fyller vi i mer information om din shop, exempelvis vilka typer av produkter du kommer att sälja, ditt namn, address, telefonnummer med mera, samt om ditt företag är officiellt registrerat eller inte.

Shopify Admin

När webshopen är skapad hjälper vi dig bekanta dig med Shopify Admin. Där kommer du att hantera alla din webshops ärenden via en meny som består av bland annat orders, produkter, kunder, analyser, marknadsföring, rabatter och appar.

Lägga till produkter

Vi hjälper dig att lägga till produkter och namnge dem med titel och en passande beskrivning. Vi lägger också till bilder och visar dig hur du bestämmer priser. Om du nu säljer digitala produkter istället för fysiska fixar vi istället en egen länk till varje produkt med anpassad SEO.

Hantera ditt lager

Till vänster i menyn under “Produkter” hittar du ditt lager. Vi visar dig hur du bäst strukturerar upp och hanterar ditt lager så du vet exakt hur många produkter du har. Detta gör att du enkelt har kontroll över hur mycket du säljer och har kvar.

Välj ett tema

Det är viktigt att din webshop reflekterar ditt företag och dina produkter. Beroende på din budget hjälper vi dig välja en perfekt design i Shopify som gör att din shop sticker ut. Om du har högre budget skapar vi istället ett unikt tema helt anpassat till din webshop utifrån din önskemål.

Lägg till kunder

Din webshop är snart komplett så nu är det dags att lägga in kunder i din webshop. Detta gör vi genom att klicka på fliken “kunder” i menyn där vi kan välja om vi vill lägga till kunder manuellt eller importera från en befintlig lista.

Publicera din Shopify webshop

Vi hjälper dig välja bland Spotifys fem olika prenumerationsalternativ utifrån din webshops behov och budget. Det går alltid att uppgradera när ditt företag växer om du vill börja med en billigare plan. När din betalkortsinformation fyllts i är din webshop redo att gå live.

Installera plugins och skapa en app

Vill du att andra system, såsom särskilda plugins och CRM-system, ska integrera med din webshop? Inga problem, vi installerar det du behöver och vill ha. Vi kan även hjälpa dig skapa en unik Shopify-app  av din webbshop. Har du andra önskemål? Tveka inte att fråga oss!

Har du redan en webshop?

Kanske har du redan en webshop men upplever problem? Ingen fara, vi finns här för dig och din webshop. Vi hjälper dig felsöka och åtgärda eventuella problem såsom buggar med mera. Har du även övriga frågor och funderingar svarar vi gärna på dem också.

 

Bild på exempel av webshop

 

Vanliga frågor om Shopify

Det finns många alternativ att välja mellan när det kommer till webbhotell. Därför hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dig och din webshop.

 

Hur mycket kostar Shopify?

Shopify erbjuder ett alternativ där du kan prova deras tjänst gratis i 14 dagar. Du behöver inte fylla i dina betalkortsuppgifter och när provperioden löpt ut kan du välja om du vill fortsätta med en passande prissättningsplan eller avluta helt. Baspaketet kostar ca €30 i månaden.

I vilka länder kan man använda Shopify?

Shopify kan användas i nästan alla länder i hela världen. Dock kan du enbart använda plattformens egna betalsystem, utan att använda andra betalleverantörer, i ett fåtal länder såsom Australien, Kanada, Tyskland, Nederländerna, Spanien, Irland, Singapore, Hong Kong, England, Japan och Puerto Rico.

Vad behöver jag för att kunna sälja på Shopify?

För att kunna starta en webshop i Shopify måste du välja en Shopify-plan och produkter eller tjänster som du ska sälja. Om du i nuläget inte har några produkter att sälja kan du alltid testa på dropshipping vilket innebär att du inte behöver äga ett eget lager med produkter.

Kan jag använda mitt eget domännamn hos Shopify?

Om du redan har ett befintligt domännamn kan du koppla detta till Shopify men då kontrollerar du fortfarande ditt domän via din befintliga leverantör. Om du istället inte har någon domän ännu kan du köpa ett direkt i plattformen eller från en tredjepartsleverantör.

En tanke om “Så får du hjälp med Shopify → Vi hjälper dig gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.