fbpx

Så får du hjälp med Magento → Vi hjälper dig gärna!

Så får du hjälp med Magento → Vi hjälper dig gärna!

Vi är utvecklare som hjälper dig med Magento!

Som utvecklare hjälper vi dig med att sätta upp din webshop med Magento. Är du osäker på vart du ska börja? Känns det invecklat och svårt? Har du inte tillräckligt med tid för att komma igång? Bara lugn, vi hjälper dig att skapa din Magento webshop.

 

Att skapa en webshop i Magento

När du kommit fram till att Magento är rätt plattform för dig och din webshop hjälper vi dig att komma igång. Då Magento till skillnad från många andra lösningar är byggd med öppen källkod finns det stora möjligheter att skapa den ultimata webshopen för just ditt företag.

Vi hjälper dig först med att välja vilken variant av Magento som din webshop behöver; Open Source, Commerce eller Commerce Cloud. Om du är en Startup eller har en tight budget är Open Source lösningen för dig. Denna version är gratis men du måste själv betala för en sida hos en hostingleverantör.

Hur vi hjälper dig skapa en webshop med Magento – steg för steg

Spara både tid och energi genom att låta oss skapa din webshop med Magento. Då installationsprocessen för plattformen kan vara lite invecklad hjälper vi dig gärna att komma igång med din webshop så smidigt som möjligt.

Krav på server

Först kontrollerar vi att din dator har rätt operationssystem för att kunna installera Magento. Plattformen har vissa specifika krav som måste uppfyllas om din webshop ska fungera så bra som möjligt.

Välja hostingleverantör och domännamn

Vi hjälper till att välja rätt hostingleverantör för din webshop då även denna måste tillgodose din webshops behov samt uppfylla vissa krav, som till exempel att inneha SSL-certifikat med mera. Priset är också en viktig aspekt att ta hänsyn till beroende på din budget.

Ett domännamn är också ett val som måste göras. Detta namn kommer visas på din webshops hemsida samt vara ditt märke utåt så det är ett val som ska tas med omsorg.

Ladda ner och installera Magento Open Source

När hostingleverantör är vald och nytt konto skapats installerar vi Magento. Under detta steg fixar vi alla inställningar som du behöver, allt för att du ska få den bästa upplevelsen av din webshop när den väl är klar.

Välja tema

Design är viktigt! Vi guidar dig i djungeln av teman och olika designs så att du väljer det temat som visar upp din webshops originalitet och stil bäst. Om du har en högre budget kan vi även skapa en design från grunden till din webshop helt utefter dina önskemål.

Installering av plugins och CRM-system med mera

Vi är nu i slutskedet av att skapa din webshop och beroende på dess behov kan vi här hjälpa dig installera andra system som din webshop behöver såsom särskilda plugins, CRM-system med mera. Det kan handla om allt från säkerhet och betalmetoder till marknadsföring och frakt.

Om du redan har en webshop

Om du nu redan har en webshop men upplever problem, som exempelvis buggar eller om du har allmänna frågor, hjälper vi dig gärna med att felsöka och åtgärda dessa. Inga frågor är för små eller för obetydliga för att ställa till oss, vi finns här för dig och din webshop.

Frågor om Magento

Med så många olika e-handelslösningar idag finns det självklart många funderingar kring tjänsterna. Vi finns här för att hjälpa dig bena ut vad som passar just ditt företag allra bäst.

 

Är Magento gratis?

Magento Open Source är gratis att ladda ner men man ska vara medveten om att det med största sannolikhet tillkommer kostnader såsom val av hostingleverantör och andra typer av tillägg som behövs för att kunna starta och driva sin webshop. Priset är helt beroende på vad din webshop har för behov.

Är Shopify bättre än Magento?

Detta är beroende på hur stort ditt företag är, vilka behov som måste uppfyllas och vilken budget du har. Överlag är Shopify webshop bättre för Startups och småföretagare då plattformen är enklare att använda medan Magento är bäst för större företag och vana utvecklare.

Är det svårt att lära sig Magento?

Då Magento är byggd på öppen källkod och kommer med över 5000 filer rekommenderar vi att ta hjälp av professionella utvecklare som också kan ge dig tips om hur du bygger en optimal e-handelsplattform. När grunden är klar kan du sedan lära dig hur du själv driver din webshop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.