fbpx

Vi hjälper dig utveckla WordPress-plugins!【Gratis offert】

Vi hjälper dig utveckla WordPress-plugins!【Gratis offert】

Utveckling av skräddarsydda plugins för WordPress

WordPress Plugins, eller tillägg som de även kallas, är bitar av mjukvara och paket av koder som breddar grundfunktionerna i WordPress. De gör det möjligt för dig att använda funktionerna som finns i WordPress utan att ändra själva WordPress-kärnan. Plugins är skapade av exempelvis PHP-kod, CSS eller JavaScript.

 

I den här artikeln kommer du att lära dig mer om bland annat hur du beställer WordPress-tillägg, samt vilka typer av WordPress-tillägg vi utvecklar.

Laptop med kod på skärmen

 

Det finns väldigt många bra plugins till WordPress som ger dig tillgång till diverse funktioner. För att se de olika varianterna samt förstå hur de kan göra din hemsida bättre, så letar du igenom WordPress egna Plugin-katalog.

 

Det finns både gratis plugins och plugins som går att köpa, de är dock i varierande kvalitet, men är som tur är enkel att testa då koden finns tillgänglig. Detta reder vi ut ytterligare i vår Guide om WordPress för dig som är intresserad.

 

Vilka WordPress plugins utvecklar vi?

Vi utvecklar skräddarsydda plugins. Det innebär att pluginet gör exakt det du vill att det ska göra, du har full kontroll över kvaliteten och fortsatt utveckling för pluginet. Pluginet testas och anpassas till det temat du använder, och endast funktioner som gagnar dig finns i pluginet.

 

Varför köpa ett skräddarsytt plugin när det redan finns gratis plugins?

Detta är kanske en fråga som dyker upp. Svaret är att många plugins är utformade för att lösa många olika problem, åt många olika användare. Plugins med så många funktioner som vill lösa så många problem samtidigt leder ofta till kompabilitetsproblem. Det innebär nästan alltid att din hemsidas prestanda blir avsevärt mycket sämre. Det blir speciellt märkbart när du installerar flera olika plugins på en webbplats med mycket trafik.

 

Alltså gäller detta; desto mer generella plugins du använder, desto sämre blir prestandan på din hemsida. Den blir ofta långsam, vilket leder till att dina besökare lämnar hemsidan. Om du misstänker att detta kan vara en anledning till att din WordPress-hemsida är långsam, kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med det i vår hjälpartikel för WordPress.

 

Så hjälper vi dig med plugins

WordPress plugins kan vara både enkla och komplexa. Beroende på vad du är ute efter för funktioner till din hemsida så skräddarsyr vi ett helt eget plugin åt dig och din webbplats. Vi lägger märke till varenda detalj och komponent av din webbsida för att leverera ett felfritt plugin som inte försämrar prestandan på din hemsida, utan tvärtom ökar prestandan istället. Detta eftersom vi optimerar pluginet för snabbhet och användarvänlighet.

 

Plugins är även ett bra sätt att integrera din hemsida med andra system. Om du exempelvis vill hämta eller scrapa information från någonstans på nätet och sen presentera det för besökaren på din hemsida, så kan vi skapa ett plugin som gör det.

 

Vi kan även hjälpa dig genom att optimera redan existerande plugins. Det gör vi då genom att exkludera onödiga komponenter, och sätter ihop separata plugins som fungerar bra ihop. Behöver du rådgivning angående WordPress plugins eller vill du utveckla ett skräddarsytt plugin så kan du kontakta oss.

 

Svar på vanligt ställda frågor

 

Kan man köpa en hemsida med plugins av er?

Du kan köpa en hemsida av oss, som även inkluderar plugins som vi skräddarsyr och utvecklar till dig och din verksamhet. Om du redan har en hemsida och bara vill köpa ett eller flera plugins av oss så går även det bra. Vi hjälper dig från början till slut med installation samt integration.

Kan jag köpa plugins mot fast pris?

Du kan köpa wordpress-tillägg mot fast pris, precis på samma sätt som du kan köpa hemsidor till fast pris av oss. Om du vill köpa ett plugin mot fast pris är det en god idé att kontakta oss för en offert, där du får reda på både ett slutpris och vad det är som kostar.

Vem äger pluginet efter att ni utvecklat det?

Om du köper ett skräddarsytt plugin av oss så är det du som äger det. Precis som när du köper en hemsida av oss eller andra produkter, så är det du som äger det när du har betalt för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.