fbpx

Behöver du hjälp med WordPress → Vi löser det!

Behöver du hjälp med WordPress → Vi löser det!

Hjälp med WordPress – vi rättar till din WordPress-hemsida

Behöver du hjälp med din WordPress-hemsida? Då har du kommit rätt, vi är nämligen experter på WordPress. Faktum är att över 50% av alla hemsidor idag är i WordPress, därför har vi valt att bli specialister på bland annat deras system.

I vår WordPress guide kan du läsa mer om hur du själv bygger en hemsida i WordPress, och få mer information om allt annat som rör WordPress.

 

Hur kan vi hjälpa dig med din WordPress hemsida?

Vi kan hjälpa dig med din WordPress hemsida på alla fronter. Detta gäller nyutveckling av en hemsida, felsökning och säkerhet på existerande hemsida, integrationer, grafisk design, uppdatering och utveckling samt sökmotoroptimering. Vi hjälper dig med spetskompetens för om du köper en hemsida hos oss.

 

Nedan följer en del exempel på hur vi kan hjälpa dig med din WordPress hemsida, men har du andra behov så kan vi med säkerhet hjälpa er med dem också. Klicka här för att komma i kontakt med oss.

 

Vi hjälper dig med teknisk support på WordPress

Har du problem med din hemsida? Hemsidan kanske ser konstig ut i mobilen, har slutat fungera, ger dig felmeddelanden, är väldigt seg eller har blivit hackad? Då är det teknisk WordPress-hjälp du behöver. Vi finns här för att felsöka och lösa problemen åt dig.

 

Nedan kan du läsa mer om de vanligaste problemen med WordPress som vi hjälper våra kunder med.

 

  • Rädda en kraschad hemsida. Den vanligaste anledningen till att din hemsida kraschat är att något har blivit fel när du utfört en ändring på hemsidan. Detta kan vi felsöka åt dig samt åtgärda.

 

  • Förbättra responsiviteten. Idag är det viktigare än någonsin med en mobilanpassad hemsida, huruvida din hemsida är mobilanpassad beror på hur bra responsiviteten är. Ska du bygga en helt ny hemsida så levererar vi alltid en responsiv hemsida åt dig direkt, men vi finns även här för att mobilanpassa din redan existerande hemsida om du har en.

 

  • Flytta din hemsida till ny domän, SEO-vänligt. När vi hjälper dig flytta över din hemsida till en ny domän ser vi till att rikta om dina länkar från den gamla hemsidan till den nya. Detta för att inte gå miste om er ranking på Google.

 

  • Förbättra hastigheten på din hemsida. Desto högre hastighet du har på din hemsida desto bättre kommer användarupplevelsen vara för besökaren. Detta leder i sin tur dels till att färre personer lämnar hemsidan innan de hittat vad de sökte, samt till högre ranking på Google. Detta hjälper vi dig med genom att bland annat komprimera Javascript och CSS, förminska bilder och videor, aktiverar caching och aktivera komprimering.

 

  • Grafisk design och installation av teman. Vi hjälper dig välja rätt tema till din WordPress hemsida, helt anpassad efter dina behov. Vi hjälper dig sedan med installation av temat samt korrigerar om du har saker du vill ändra i temat. Vi kan även skapa en helt egen och unik design för just din hemsida, där du får vara med och välja alla bitar från början till slut.

 

  • Plugins och andra integrationer. Vi hjälper dig att välja rätt WordPress-tillägg och plugins för just din hemsida och sedan att installera dessa. Vi kan även utveckla egna plugins på din begäran, helt skräddarsydda efter dina behov. Läs mer om det i artikeln utveckling av WordPress-plugins. Har du andra system, exempelvis CRM-system som behöver utvecklas eller integreras på din hemsida så hjälper vi dig med detta också.

 

  • Vidareutveckling. Det finns diverse anledningar till att uppdatera sin hemsida med jämna mellanrum. Vi finns här för att hjälpa dig med både rådgivning samt utveckling på din redan existerande hemsida. Ett utmärkt sätt att vidareutveckla sin webbsida är att installera bra plugins för WordPress.

 

  • Hemsideassistans. Vi hjälper dig sköta din hemsida, antingen via punktinsatser eller som löpande uppdrag. Detta innebär exempelvis att skapa nya undersidor, skapa blogginlägg eller artiklar, ladda upp bilder och videor. Vi utvärderar även statistiken för att komma med nya förslag på förbättringsåtgärder till din hemsida.

 

Svar på vanliga frågor

Var kan jag få WordPress-hjälp på svenska?

Vi på LoopLabz kan hjälp dig med din WordPress-hemsida både svenska och engelska. Oavsett om du ska bygga en alldeles ny WordPress hemsida från grunden, eller om du behöver hjälp med support för redan existerande WordPress hemsida så ordnar vi det.

Varför har min WordPress hemsida slutat fungera?

Den vanligaste anledningen till att din hemsida slutat fungera som den ska, är att något har blivit fel när du utfört en ändring på hemsidan. Detta kan du lösa genom att backa bakåt tills hemsidan ser ut som den ska igen. Vi kan även felsöka samt åtgärda det åt dig.

Hur förbättrar jag hastigheten på min WordPress hemsida?

Har du en långsam hemsida så beror det oftast på att du har för stora filer på hemsidan som tar tid att ladda. Vi åtgärdar detta åt dig genom att bland annat komprimera Javascript och CSS, förminska bilder och videor, aktiverar caching och aktivera komprimering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.