fbpx

PSD till Gutenberg, Elementor och Generatepress | Vi hjälper dig!

PSD till Gutenberg, Elementor och Generatepress | Vi hjälper dig!

PSD till Gutenberg, Generatepress och Elementor → Vi löser det!

Låt oss ta hand om din konvertering från PSD till Gutenberg, Generatepress och Elementor. Vi löser PSD till Gutenberg, Generatepress och Elementor snabbt och smidigt så att du kan fokusera på annat. Är du en erfaren kodare eller helt grön inom området? Vilket av det du än må vara finns vi här för att avlasta dig och hjälpa din hemsida framåt.

 

Varför ska du anlita oss för att göra en PSD-konvertering?

Du ska anlita oss för att vi är experter på att transformera PSD till Gutenberg, Generatepress och Elementor. Om det är något annat tema du vill ha transformationen till, exempelvis Beaver Builder, prata med oss så löser vi det också.

Den huvudsakliga fördelen med att låta oss utföra din PSD-konvertering är att du får din hemsida precis som du själv vill ha den. Du behöver alltså inte bara ha de färdigutvecklade blocken som temat erbjuder, då vi kan skräddarsy din webbsida precis som du vill med en PSD-konvertering.

Värt att lägga märke till är att många som arbetar med affiliate marketing väljer att beställa PSD-konverteringar av oss.

Vad är Gutenberg?

Gutenberg är en redigerare i WordPress 5 som ersätter den gamla klassiska redigeraren i WordPress som var byggd på TinyMCE, vilken var ett annat tillägg. Med detta verktyg kan man utöver grundfunktionerna lägga till content, flera typer av media samt arrangera och bygga layouter på flera sidor.

Vad är Generatepress?

GeneratePress är ett gratis tema för WordPress som fokuserar på snabbhet och att det ska vara enkelt att använda. Det finns en gratisversion men du kan också betala för premium för att få tillgång till fler avancerade funktioner så att du kan bygga en professionell hemsida.

Vad är Elementor?

Elementor är en sidredigerare i WordPress där du kan bygga dina sidor genom en dra- och släpp funktion. Den är speciellt designad för att hjälpa dig bygga fullt fungerande och dynamiska hemsidor snabbt. Via Elementor kan du göra all design på en plats och behöver därför inga extra plugins.

 

Screenshot av Elementors hemsida

 

De konverteringar vi erbjuder

PSD till WordPress

PSD till WordPress är en samlingsfras för konverteringar såsom PSD till Gutenberg, PSD till Generatepress och PSD till Elementor. Detta då teman som Gutenberg, Generatepress och Elementor endast fungerar tillsammans med publiceringssystemet WordPress.

PSD till Gutenberg

Med PSD till Gutenberg menas att vi får en PSD-fil med en designad webbsida, som vi i vår tur utvecklar via Gutenberg-gränssnittet i WordPress. Många kunder föredrar att vi utvecklar deras sidor i Gutenberg då dessa webbsidor i regel blir särskilt snabbladdade.

PSD till Generatepress

Med PSD till Generatepress menas att vi tar emot din PSD-fil och utvecklar din webbsida från början till slut med hjälp av Generatepress. Generatepress har fått mycket beröm för att vara ett såväl begripligt som snabbladdat tema.

PSD till Elementor

Med PSD menas att vi tar emot en PSD-fil från dig som vi använder som mall för att utveckla en webbsida till dig via sidbyggaren Elementor. Värt att notera är att du behöver ett grundtema i botten, och som grundtema rekommenderar vi i första hand Generatepress.

Generatepress och Gutenberg är båda betydligt snabbare jämfört med Elementor, men inget slår användbarheten med Elementor. Till och med absoluta nybörjare kan redigera och finjustera de webbsidor vi skapar åt dem via Elementor.

Adobe XD till WordPress

Adobe XD är ett program som grafiska designer använder sig av för att skapa designer för bland annat appar och webbsidor. När vi pratar om Adobe XD till WordPress-konverteringar har designern alltså skapat en färdig mall som vi använder oss av för att koda din webbsida så att den fungerar med WordPress.

Figma till WordPress

Figma är ett program som främst används av designers för att kunna skapa mallar till webbsidor och appar. Den designfil du får av designern kan vi i vår tur använda för att skapa en webbsida till dig som fungerar tillsammans med publiceringssystemet WordPress.

 

Läs mer: Lär dig allt som Figma till WordPress-konverteringar.

 

Screenshot av Figmas hemsida

 

Måste du anlita någon för att konvertera din PSD till en webbsida?

Ja, om du inte själv kan lösa konverteringen måste du anlita någon för att göra om din PSD-fil till en användbar webbsida. Det finns alltså inget sätt att transformera sin PDF-fil till en fungerande webbsida utan att behöva vara kunnig inom webbdesign.

Utvecklare har försökt uppfinna verktyg som klarar av att genomföra konverteringen (PSD till WordPress) per automatik, men något sådant verktyg finns ännu inte. Manuella PSD till WordPress-konverteringar kommer med stor sannolikhet vara nödvändiga under tiotals år framåt.

 

Vanliga frågor om Gutenberg, Generatepress och Elementor

Gutenberg, Generatepress och Elementor har alla egna fördelar samt nackdelar. Valet mellan dessa redigerare och teman är helt och hållet beroende på vad du behöver och vill kunna göra på din hemsida. Med hjälp av svar på vanliga frågor kanske valet blir tydligare.

 

Är Gutenberg gratis?

Ja, Gutenberg är 100% gratis att använda. Verktyget är inbyggt i WordPress 5 men det finns också tillgängligt för nedladdning via WordPress.org. Gutenberg Ready betyder att ditt tema kommer att fungera i det nya redigeringsverktyget Gutenberg i WordPress 5.

Vilken är bäst; Gutenberg eller Elementor?

Gutenberg erbjuder aningen mer rikare och kreativa designalternativ än Elementor. Elementor å andra sidan är väldigt användarvänlig, inte enbart i jämförelse med Gutenberg utan jämfört med nästintill alla andra redigeringsverktyg som finns på marknaden idag.

Är Generatepress ett bra tema?

Generatepress är ett av de mest populära teman som finns tillgängliga. Temat har fått det högsta betyget av cirka 848 recensioner, hela fem stjärnor av fem. Generatepress har också mer än 200 000 aktiva nedladdningar. Dess många fördelar är bland annat den höga standarden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.