Plantstraws

Så hjälpte vi Plantstraws at anpassa deras Shopifybutik.

Bakgrund

Plantstraws är en framgångsrik e-handelsaktör inom interiördesign där de har utvecklat en helt unik produkt. De använder Shopify för att driva sin webbutik. De ville ha hjälp med att anpassa sitt butikstema för att skapa en mer unik och varumärkesenlig shoppingupplevelse för sina kunder.

Utmaning

Inredningsbutiken behövde hjälp med att göra skräddarsydda ändringar i sitt Shopify-tema för att skapa en mer unik butik som skulle förstärka deras varumärkesidentitet och engagera besökarna.

Lösningen

Vi analyserade inredningsbutikens varumärkesidentitet och designförväntningar och identifierade de bästa sätten att anpassa deras Shopify-tema. Vi gjorde en rad skräddarsydda ändringar i temafilerna för att skapa en mer unik och varumärkesenlig butik, inklusive layout, typografi och användning av färg och grafiska element.

Resultat

Genom att anpassa inredningsbutikens Shopify-tema uppnådde de flera positiva resultat:

  1. Unik och varumärkesenlig design – De skräddarsydda ändringarna resulterade i en mer unik butik som framhävde deras varumärkesidentitet och skiljde dem från konkurrenterna.
  2. Ökad kundengagemang – Den förbättrade designen och användarupplevelsen ledde till att besökarna stannade längre på webbplatsen och interagerade mer med innehållet och produkterna.
  3. Högre konverteringsgrad – Tack vare den anpassade designen som bättre matchade deras varumärkesimage, upplevde inredningsbutiken en ökning av konverteringsgraden och försäljningen.

Sammanfattningsvis hjälpte vår lösning inredningsbutiken att förstärka sin varumärkesidentitet och förbättra kundengagemanget genom att anpassa deras Shopify-tema. Dessa förändringar bidrog till en ökad konverteringsgrad och stärkte butikens position på marknaden.

Elin Fyhr

Owner Plantstraws