Carpie Stockholm

Så hjälpte vi Carpie Stockholm att lansera en skräddarsydd e-handelsbutik för padelsportkläder.

Bakgrund

Carpie Stockholm är ett sportklädesmärke som tillverkar moderna sportkläder för kvinnliga padelspelare. När de mottog sin första kollektion och var redo att sälja den online, kontaktade de oss för att få hjälp med att skapa en e-handelsbutik.

Utmaning

Carpie Stockholm behövde hjälp med att bygga en helt anpassad Shopify-butik baserad på inspiration från några av deras största konkurrenter. De ville även ha hjälp med att sätta upp e-postautomation för att automatiskt återengagera besökare som inte slutförde sina köp.

Lösningen

Vi hjälpte Carpie Stockholm att utforma och bygga en helt skräddarsydd Shopify-butik som speglade deras varumärke och erbjöd en användarvänlig shoppingupplevelse. Vi tog inspiration från deras konkurrenter och anpassade designen för att passa Carpie Stockholms unika identitet och produkterbjudande.

För att öka konverteringsgraden och kundengagemanget implementerade vi e-postautomation med Klaviyo. Vi satte upp automatiserade e-postkampanjer för att återengagera besökare som lämnade butiken utan att slutföra sina köp, vilket gav dem en extra möjlighet att återvända och genomföra köpet.

Resultat

Genom att lansera den skräddarsydda Shopify-butiken och implementera e-postautomation med Klaviyo uppnådde Carpie Stockholm flera positiva resultat:

  1. Professionell och anpassad webbutik – Den skräddarsydda designen gav Carpie Stockholm en professionell och varumärkesenlig butik som lockade kunder och skiljde dem från konkurrenterna.
  2. Hög konverteringsgrad – Tack vare e-postautomationen med Klaviyo kunde Carpie Stockholm återengagera besökare som inte slutförde sina köp, vilket ledde till en högre konverteringsgrad och ökad försäljning.
  3. Framgångsrik lansering – Med vår hjälp kunde Carpie Stockholm framgångsrikt lansera sin första kollektion och etablera sig på marknaden för padelsportkläder.

Sammanfattningsvis hjälpte vår lösning Carpie Stockholm att lansera en framgångsrik och konkurrenskraftig e-handelsbutik, öka konverteringsgraden genom e-postautomation och etablera sig på marknaden för padelsportkläder.

CG Sänne

CTO & CFO Carpie Stockholm