Beautyfill Clinic

Så hjälpte vi Beautyfill Clinic öka sina bokningar med 40% genom att skapa en hemsida som kan ta emot bokningar och visa lediga tider.

Bakgrund

Beautyfill Clinic är en klinik som erbjuder Fillers, Botox och Tandblekning i Vaasa i Finland.

Utmaning

Kliniken är mest aktiv på instagram och får sina kunder genom att posta inlägg och videos på före och efter resultat. Detta är en ganska vanlig marknadsföringsmetod för denna typ av företag. Utmaningen uppstod egentligen först efter att kliniken börjat gå väldigt bra. I takt med att bokningsförfrågningarna ökade så ökad också den administrativa bördan på grundaren som var tvungen att manuellt sitta och svara på DM och matcha med lediga tider i kalendern.

Lösning

För att minska den administrativa börden på grundaren av detta företag så skapade vi en hemsida i wordpress utefter grundarens skiss med en bokningsfunktion. När kliniken nu får förfrågningar i DM om att boka en tid så kan grundaren helt enkelt länka dom direkt till bokningsfunktionen på hemsidan så kan besökaren se alla lediga tider och boka in en tid.

Resultat

Den nya hemsidan visade sig vara positiv för att generera fler bokningar och minska den administrativa börden. Resultatet blev hela 40% fler bokningar under första månaden.

Heidi Vidjeskog

Founder, Beautyfill Clinic